Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Játra pečená, brambory se zeleninovou oblohou

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1487 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 41, SAFA (g): 3, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omytá a osušená játra odblaníme, nakrájíme na plátky, mouku smícháme se solí a pepřem a játra obalíme. Na rozehřátém oleji opečeme játra z obou stran. Jako přílohu podáváme vařené brambory posypané pažitkou a obložené na dílky pokrájenou zeleninou.

Hodnocení (14 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 01. 2016 07:07
Játra moc nemusím, zato můj muž ano!
09. 07. 2014 08:20
Dnes budou k obídku :)
09. 10. 2013 14:22
Vyzkoušela jsem tento recept z drůbežích jater, taky dobré!
11. 05. 2013 18:44
Bezva tip na rychlý oběd, hned zítra je uvařím :)
16. 03. 2013 23:17
Určitě to udělám:-)
07. 09. 2011 18:34
Osolená a okořeněná játra s lupínkem másla a třeba syrovou paprikou na každé porci děláme zabalené v alobalu, pečené v troubě. Neztvrdnou a jsou výborná.
28. 01. 2011 11:08
teď mě ještě napadlo, neztvrdnou Vám ty játra když jsou předem osolená? My solíme a pepříme až hotová, aby neztvrdla :)
26. 01. 2011 13:26
Toto je moc veliká dobrůtka ;) Má to ráda celá rodina i malá dcerka :)

Naši partneři